UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU AKÇAABATLI İZLEYİCİLERİ COŞTURDU

08 Mart 2018 Perşembe 14:15

Erol Günaydın Tiyatro Festivali’nin yedinci akşamında Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kasabanın Alileri’ adlı tiyatro oyunuyla Akçaabat’ta tiyatro severlerle buluştu.

UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU AKÇAABATLI İZLEYİCİLERİ COŞTURDU

Muzaffer İzgü’nün yazdığı, Murat Çubukçu’nun yönettiği ve tiyatro severlerden tam not alan oyunda; kasabaya yeni atanmış çiçeği burnunda bir doktora kasabanın zengin ağalarının, doktora aşık olan saf kızlarının genç ve yakışıklı doktoru tavlama planları komik bir şekilde anlatıdı.

Oyun sonunda Akçaabatlı fotoğraf sanatçısı Atilla Alp Bölükbaşı tarafından oyun yönetmeni Murat Çubukçu’ya plaket takdim edildi.