VERGİ ÖDEMELERİNİN İKİNCİ TAKSİTİ İÇİN 30 KASIM SON GÜN!

24 Kasım 2017 Cuma 12:39

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri başladı.

Vergi Ödemelerinin İkinci Taksiti İçin 30 Kasım Son Gün!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri  başladı.

Akçaabat Belediyesi Geliri Müdürlüğü tarafından 2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresinin başlamış olduğu ve 30 Kasım 2017 Perşembe günü sona ereceği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı.

Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 2017 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri başlamış olup, 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecektir. Bu yıl ile varsa geçmiş yıllara ait vergi borcu bulunan vatandaşlarımızın cezai duruma düşmemeleri için bu vergilerinin Belediyemiz Gelir Müdürlüğüne bağlı    Tahsilat şefliği ile Söğütlü mahallemizde bulunan belediyemize ait ek hizmet binasındaki tahsilat veznelerine ödemeleri gerekmektedir. Mükellefler  belediyemize olan her türlü borçlarını Akçaabat Belediyesine ait web sitemizdeki e-belediye bölümünden kredi kartı ile ödeyebileceği gibi Halkbank Atm’lerinden de 7/24 ödeyebileceklerdir.