YENİ MÜDÜRDEN AKÇAABAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET

03 Ağustos 2017 Perşembe 14:42

Göreve yeni atanan Türk Telekom Trabzon Bölge Müdürü Ozan Ayhan Akçaabat Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yeni Müdürden Akçaabat Belediyesi’ne Ziyaret

Görevine yeni atanan Türk Telekom Akçaabat Müdürü Ozan Ayhan, Türk Telekom Ticari Faaliyetler Yöneticisi Ali Tombul ve Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Salih Tarakçı ile birlikte Akçaabat Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem’i, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci’yi makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcıları, Türk Telekom’un iletişim hizmetlerinin alt yapısını oluşturduğunu söyleyerek yeni atanan Türk Telekom Akçaabat Müdürü Ozan Ayhan’a görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Belediye Başkan Vekili’ne ve Başkan Yardımcılarına kendilerini makamlarında kabul etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Telekom Akçaabat Müdürü Ozan Ayhan ise, “ Belediye hizmetlerinin bu denli büyük çapta başarıya ulaşması Akçaabat Belediyesi’nin ne denli özverili çalıştığının göstergesidir.” dedi.