“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KONULU KARMA SERGİ DÜZENLENDİ

09 Mart 2020 Pazartesi 16:19

Belediyemiz ve İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel karma sergisi düzenledi.

“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KONULU KARMA SERGİ DÜZENLENDİ

Düzenlenen sergiye Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Sonay ÇEVİK Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,  Ak Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Belediye Meclis üyeleri, Stk Başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" konulu karma serginin açılışında konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Dün 8 Mart Dünya Kadınlar günüydü. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğünce kadınlara yönelik halat çekme yarışması düzenlendi. Toplamda 14 takım 70 sporcu katılım sağladı. Güzel bir farkındalık oldu. Bugün burada yine kadınlar günü kutlama etkinlikleri kapsamında karma sergi açılışımız var. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte düzenliyoruz. Kadınlarımızın ürettiği eserler sergilenecek. Üretmek, hayal etmek çok önemli, ayrı bir yetenek gerektirir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar; bu sergide emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

r4-017.jpg

r1-019.jpg