AKÇAABAT BELEDİYEMİZCE CORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ ALINIYOR

16 Mart 2020 Pazartesi 13:47

Belediyemizce vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.

Akçaabat Belediyemizce Corona virüsü tedbirleri alınıyor

Akçaabat'ta korona virüse karşı dezenfekte çalışması başlatıldı. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kamu kurumlarını, cami avluları, okul bahçeleri, otobüs durakları, çocuk parklarının yanı sıra kapalı durakları dezenfekte ediyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri ve Belediye hizmet binalarında dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Başkan Ekim:

"Sorumluluğumuz alanındaki tüm bölgelerde çalışma yaparak son günlerde gündemde olan korona virüs salgınıyla ilgili önlemlerimizi artırdık. Hemşehrilerimizden de hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek topyekün seferberliğe dönüşen bu konuya katkılarını bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir" dedi.

r3-024.jpg

r4-018.jpg