AKÇAABAT ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLDU

12 Haziran 2019 Çarşamba 16:59

MEVSİM ŞARTLARINA UYGUN ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞTURULUYOR

AKÇAABAT ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLDU

Akçaabat Belediyesi, İlçemizdeki park ve bahçeler ile kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi.

Akçaabat Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan peyzaj çalışmalarında değişik desenler ve farklı materyaller kullanılarak vatandaşların göz zevkine hitap eden çalışmalar ortaya çıkarılıyor.

HER YER ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Doğal güzellikleriyle Trabzon’un incisi olan Akçaabat, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam ediyor. Peyzaj çalışmaları kapsamında insanların gözüne hitap edecek şekilde fotoğraf çekim noktaları oluşturulan alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler mevsim şartlarına uygun, göze hoş gelen çiçekleri toprakla buluşturuyor.

KAVŞAK VE REFÜJLERDEKİ ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Mevsim şartlarına uygun çiçekler ve peyzaj düzenlemeleri ile şehre farklı bir görünüm kazandıran Akçaabat Belediyesi ekipleri; şehrin ana arterleri olan bütün kavşaklara mevsimlik çiçek dikimlerine devam ediyor…

h5-001.jpg

h4-002.jpg