AKÇAABAT'TA 6. ULUSLARARASI RESİM ÇALIŞTAYI

07 Ağustos 2019 Çarşamba 13:59

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, 6. Uluslararası Resim Çalıştayı yurt içinden ve yurt dışından ilçemize gelecek olan 16 sanatçının katılımı ile 16-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

AKÇAABAT'TA 6. ULUSLARARASI RESİM ÇALIŞTAYI

Yurt dışından Gürcistan, Hindistan, Finlandiya, İran, Romanya, Moldova olmak üzere yurdumuzun farklı bölgelerinden ve Trabzon'daki sanatçıları bir araya getirecek çalıştayda ressamlar, ilçemizde yaşayan sanatseverlere resim sanatının en güzel örneklerini özgün bir ortamda görme imkanı sunacaklar.

Çalıştay kapsamında tüm sanatçıların katılımı ile çocuklar için atölye çalışmaları yapılacak ve usta ressamlar canlı resim performanslarını sergileyecekler.

Uluslararası Resim Çalıştayı,  23 Ağustos 2019 Cuma günü Hamamçimeni Çarşısı Resim ve Fotoğraf Müzesinde, değerli sanatçıların yaratıcılıklarını sergileyecekleri sergi açılışı ile sona erecek.