BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

12 Mayıs 2019 Pazar 14:43

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Başkan Ekim mesajında, “İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum.”dedi.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, mesajında şu ifadelere de yer verdi; “ Bugün, senenin tek bir günü değil her günü baş tacı yaptığımız annelerimizin günüdür. Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa ve cefakarlığa katlanarak büyüten annelerimiz, bizim hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı evlatlar olmamız boynumuzun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle annelerimizin bu özel gününü kutluyor; sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

d794f92f-f9b4-4277-aae9-59286c446c21.jpeg

70ea7ddc-0062-4fef-a4db-8920e8b67ca3.jpeg