BAŞKAN EKİM MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI

07 Kasım 2019 Perşembe 16:55

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN EKİM MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI

Başkan Ekim mesajında, “Bilgeliği, yüksek ahlakı ve erdemleriyle tüm insanlığa örnek olan Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'yı (s.a.v) andığımız Mevlid Kandili, sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür. Mevlid Kandili, Her sözü ve davranışı ile ufkumuzu aydınlatan ve gönül dünyamızı güzelleştiren Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v) biz inananlara kazandırdığı kardeşlik, dostluk, sevgi, güven ve alçakgönüllülük anlayışını daha iyi kavramamıza vesile olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren Mevlid Kandili'nin ülkemize ve tüm İslam âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum." İfadelerini kullandı.