BAŞKAN EKİM ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

14 Haziran 2019 Cuma 18:58

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Metinkale İlkokulu ve Ortaokulunun karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

BAŞKAN EKİM ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Metinkale İlkokulu-  Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen karne törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Can, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çocukların Türkiye’nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayarak öğrencilere seslendi; “Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. İyice dinlenin ve yeni döneme hazırlanın. Yaz tatilinde bol bol kitap okuyun. Belediyemizin bünyesin yaz tatili boyunca çeşitli spor dallarında kurslar planladık. Onlara katılın. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar, bilim adamları sizlerden çıkacak” şeklinde konuştu.

h12.jpg

h11.jpg