BAŞKAN EKİM’DEN BAŞKENT ÇIKARTMASI

24 Ekim 2019 Perşembe 15:07

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı.

BAŞKAN EKİM’DEN BAŞKENT ÇIKARTMASI

Başkan Ekim; Meclis toplantısının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu. Ahmet Kaya Trabzon İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ziyaretleri esnasında Akçaabat için yapılan ve yapılması planlanan projelerden konu ile ilgili bakanlarımıza, bürokratlarımıza ve milletvekillerimize bahsederek bilgi alış verişinde bulundu.

Başkan Ekim gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmasında Akçaabat’ın yararına olacak her projenin yakın takipçisi ve destekçisi olacağını vurguladı. Akçaabat’ı gelişen dünyada daha yüksek seviyeye taşımak ve Akçaabat’ın adını projelerle markalaştırmak için hiç durmadan çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat için yapılan her projeye yakından ilgi gösteren Bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.