BAŞKAN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

02 Nisan 2019 Salı 13:48

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Başkan Türkmen mesajında, kandillerin insan gönlünün aydınlandığı, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, barışın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı nadide geceler olduğuna vurgu yaptı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilinin, sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini diliyorum. Ülkemize ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barışın gelmesini temenni ederken İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ederim.” İfadelerini kullandı