BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

18 Haziran 2019 Salı 17:13

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında Akçaabat için alınan karar ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Osman Nuri Ekim’den Teşekkür Mesajı

Kültür, Sanat. Turizm ve Spor Şehri vizyonu çerçevesinde, Belediyemiz hizmetlerinin daha kaliteli ve etkin bir şekilde sağlanması amacı doğrultusunda, sosyal ve teknik altyapı çalışmalarına ilişkin Belediyecilik faaliyetlerinin halkımıza daha sağlıklı bir çevrede yaşama imkanı sağlaması hedeflenmektedir.ahil kesiminde yer alan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze  ait söz konusu hizmetlerin meskun alandan çıkarılıp uygun bir yere taşınması, bu alanın geçmişten beri sahillerden yararlanmakta olan yöre halkının ve kesinlikle turizme yönelik hizmetlerde kullanılacak alan olarak düzenlenmesi hedeflenmiştir.

Bu kapsamda; Trabzon Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan Yaylacık Mahallesindeki taşınmazın , Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimizin hizmet birimlerinde (idari bina, araç, park….) kullanılmak üzere Belediyemize tahsisi edilmesinden dolayı;

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'na, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerimize, Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin Üyelerine destek ve onayları için teşekkür ediyoruz.