BAŞKAN YARDIMCIMIZ GÖREVİNE BAŞLADI

26 Nisan 2019 Cuma 17:09

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Serkan Özdemir Belediyemizdeki görevine başladı.

Başkan Yardımcımız Görevine Başladı

Serkan Özdemir Kimdir?

1981 yılında Akçaabat ‘ta doğdu. İlkokulu Yıldızlı Gölbaşı İlkokulunda, ortaokulu Trabzon Yunus Emre Ortaokulunda ve lise eğitimini ise Trabzon Lisesi’nde tamamladı.2007 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Halen KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesin Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans yapıyor.

İstanbul Bağcılar Vali Cahit Bayar İlkokulunda bir yıl öğretmenlik yaptı. Gıda üzerine bir işletmede 10 yıl yöneticilik görevinde bulundu.2014 yılında kendine ait bir iş yerinde ticari faaliyetlerine devam etti.

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde meclis üyeliği yaptı. Akçaabat Belediyesi’nde imar komisyonunda ve eğitim, kültür, spor komisyonlarında  5 yıl görev aldı. 31 Mart 2019 yılı Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti Meclis üyeliğine kontenjan meclis üyesi seçildi. Halen Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Büyükşehir Belediyesi katı tık birliği üyesidir. Yıldız-Der Derneğinin kurucu ve aktif başkanıdır.

24 Nisan 2019 yılında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı olarak atandı.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı olan Serkan ÖZDEMİR, evli ve 2 çocuk babasıdır.

s1-001.jpg