BELEDİYE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

25 Eylül 2019 Çarşamba 11:40

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Akçaabat’ta 30 Eylül Pazartesi günü Hamamçimeni Çarşısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda tiyatro etkinliği organize edildi.

BELEDİYE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Akçaabat’ta 30 Eylül Pazartesi günü Hamamçimeni Çarşısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda  tiyatro etkinliği organize edildi.

Akçaabat’ta sosyal ve kültürel hayatı canlı tutmak, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen tiyatro etkinliği Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu ekibi tarafından oynanacak.

Ünal Çeken'in yazıp yönettiği  “Fırtınayı Tanıyorum Hortumdan Kaçıyorum” adlı tiyatro oyunu saat:10.00'da ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerine; “İstiklal Yolu” adlı tiyatro oyunu saat: 13.30'da lise 9-10-11. sınıf öğrencilerine ve saat 19.00’da ise yetişkinlere sahnelenecektir.

Yetişkinlere sahnelenecek olan “İstiklal Yolu” adlı tiyatro oyunu ücretsiz olup davetiyelidir. Davetiyeler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden temin edilebilir.