BELEDİYEMİZ ÇOK SESLİ KOROSUNDAN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

14 Haziran 2019 Cuma 17:47

Belediyemiz Çok Sesli Korosu, Şef Zeynep Demir Yıldız yönetiminde ilçemiz Hamamçimeni Çarşısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda konser verdi.

Belediyemiz Çok Sesli Korosundan Etkileyici Performans

2018 yılında kurulan Belediyemiz Çok Sesli Korosunun verdiği ilk konser yaklaşık bir saat sürdü.

İlginin büyük olduğu konserde Belediyemiz Çok Sesli Korosu geçmişten günümüze kadar gelen eserleri seslendirdi.

Konsere; Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güngör ve Serkan Özdemir, Akçaabat eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, TRT Trabzon Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman, Araştırmacı Yazar Atilla Alp Bölükbaşı, daire amirleri, iş adamları ve çok sayıda izleyici katıldı.

Konser sonunda Şef Zeynep Demir Yıldız'a çiçek takdimini Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar yaparken, sunucu adına çiçek takdimi ise Akçaabat eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından yapıldı. Ardından program toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

cok-sesli-koro-(4).jpg

cok-sesli-koro-(3).jpg