ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ SONA ERDİ

12 Nisan 2019 Cuma 11:57

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 3. Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliği’nin son oyununu Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu oynadı.

ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ SONA ERDİ

Erol Günaydın Sanat Merkezinde Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu ‘Karagöz ile Hacivat’ adlı tiyatro oyunu ile minik tiyatro severlerle buluştu. Gölge oyunu ile modern tiyatroyu harmanlayarak oyunu sahneleyen tiyatro ekibi eğlenceli ve başarılı bir işe imza attı. Toplumsal yaşantıda bilinmesi ve uyulması gereken kurallar eğitici ve nüktedan bir dille anlatılan oyunda çocuklar eğlenirken öğrendiler. Çocuklar tarafından oldukça sevilen ‘Karagöz ile Hacivat’ adlı tiyatro oyunu minik izleyicilerden tam not aldı.

Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu ekibine oyun sonunda minik izleyiciler plaket takdim ettiler.