DAMLANIN MACERASI ADLI OYUN SAHNELENDİ

10 Nisan 2019 Çarşamba 16:53

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 3. Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliğinde Erzurum Medya Sanatevi ‘Damlanın Macerası’ adlı çocuk oyununu sahneledi.

DAMLANIN MACERASI ADLI OYUN SAHNELENDİ

Minik sanatseverlerden tam not alan oyununda, yaşamımızı devam ettirebilmemizde büyük rolü olan suyun nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı. Kontrolsüz ve bilinçsiz su tüketiminin kuraklığa yol açacağının vurgulandığı oyun hem öğretici hem eğlendirici nitelikteydi. Salonu hınca hınç dolduran öğrenciler beğenilerini alkışlara yansıttılar.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim oyunun başlangıcında tiyatro izlemek için gelen çocuklarla tanıştı. Minik tiyatro severlerin Başkan Ekim’e olan ilgisi ise gözlerden kaçmadı.