MECLİS GÜNDEMİ

28 Ağustos 2019 Çarşamba 15:10

2019 Yılı Eylül Ay’ı Belediye Meclis Toplantısı Gündemi

EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMİ

Belediyemiz Meclisi 2019 Yılı Eylül Ay’ı toplantısını yapmak üzere 02/09/2019 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediyemiz Meclis salonunda toplanarak aşağıdaki gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.
            İlan olunur.

2019 Yılı Eylül Ay’ı Belediye Meclis Toplantısı Gündemi

1. Kent Konseyinin Belediyemiz Meclisine sunmuş olduğu önerilerinin görüşülmesi.
  2. Belediyemiz Çevre Komisyonunda boşalan 1 (bir) üyelik için üye seçiminin yapılması.
  3. Aksa A.Ş.nin Genel Kurul Toplantısına Belediyemiz adına katılım sağlayacak Belediye Temsilcisinin belirlenmesi.
  4. İlçemiz Adacık Mahallesi Esentepe Caddesine yeniden isim verilmesi talebinin görüşülmesi.
  5. İlçemiz Mersin Mahallesi 129 ada 8 parsel numaralı taşınmazın kamulaştırılması talebinin görüşülmesi.
  6. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.
  7. Belediyemiz Memur Norm Kadrosunda kadro iptali ve ihdası yapılması hususunun görüşülmesi.