FESTİVAL KAPSAMINDA BASIN TOPLANTISI YAPILDI

16 Temmuz 2019 Salı 13:24

Bu yıl 29.’su düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali kapsamında il genelindeki basın mensuplarının katılımıyla toplantı yapıldı.

FESTİVAL KAPSAMINDA BASIN TOPLANTISI YAPILDI

Akçaabat Belediyesince düzenlenecek olan 29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında il ve ilçe genelindeki görsel ve yazılı basınla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Dünya barışına katkıda bulunmak, ülke gençleri arasında sevgi, dostluk, barış ve kardeşlik duygularını geliştirmek; yöremizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen festival programı dâhilinde gerçekleştirilen toplantıya Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, TRT Trabzon Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaaabt Esnaf Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak, daire amirleri ve il ve ilçe genelindeki basın mensupları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, “Hıdırnebi şenliğiyle başlayacak olan geleneksel hale gelmiş festival programımız 4 gün sürecek. Akçaabat’ın turizmine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan festival programına tüm yazılı ve görsel basınımızı bekliyoruz.” dedi.