HALKIN BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM

11 Haziran 2019 Salı 17:53

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Ekim mesai kavramı gözetmeksizin, dur durak demeden bir yandan projeleri takip ederken her fırsatta halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor.

Halkın Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim her zaman iç içe olduğu esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında çarşı pazar esnaf ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e esnaflar başarı temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

img_4186.jpg

img_4223.jpg

img_4247.jpg

img_4254.jpg

img_4499.jpg

img_4512.jpg

img_4519.jpg

img_4585.jpg

img_4651.jpg

img_4703.jpg

Gönüller kazanarak Belediye Başkanı seçilen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Hemşehrilerimiz ile her fırsatta istişarede bulunuyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri, fikirleri bizim için önemli. Biz hizmet için buradayız. Akçaabatlı hemşehrilerimizin teveccühü ile çıktığımız hizmet yolculuğumuzda her zaman birlikte hareket edeceğiz. Bizleri coşku ve heyecanla kucaklayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Şehrimizi birlikte yönetmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm hemşehrilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.