MECLİS GÜNDEMİ

27 Mayıs 2019 Pazartesi 08:33

HAZİRAN AYI MECLİS GÜNDEMİ

İLAN METNİ :

Belediyemiz Meclisi 2019 Yılı Haziran Ay’ı toplantısını yapmak üzere 10/06/2019 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediyemiz Meclis salonunda toplanarak aşağıdaki gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.
        İlan olunur.

2019 Yılı Haziran Ay’ı Belediye Meclis Toplantısı Gündemi

1. İlçemiz Dörtyol Mahallesine bağlı olan mülga Erikli Mahallesinin yeniden mahalle olarak tescil edilmesi talebinin görüşülmesi.
2. Akçaabat Kent Konseyinin İlçe bazında hazırlamış olduğu proje taleplerinin görüşülmesi.
3. Akçaabat Kent Konseyinin İlçemiz Ortamahalle Mahallesinin turizme hazır hale getirilmesi ile ilgili önerilerinin görüşülmesi.
4. Bazı Dolu Memur Kadroları üzerinde derece değişikliği yapılması hususunun görüşülmesi.
5. Boş Memur Kadrosu üzerinde derece değişikliği yapılması hususunun görüşülmesi.

Osman Nuri EKİM