HİZMETLERİMİZDE HIZ KESMEK YOK

03 Haziran 2019 Pazartesi 13:59

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde rutin olarak yaptıkları temizlik çalışmalarını Ramazan Bayramı sebebiyle daha sıklaştırarak bayramda da yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

HİZMETLERİMİZDE HIZ KESMEK YOK

İlçede topyekün özverili ve gayretli şekilde temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, hem şehir merkezinde hem de kırsaldaki çöpleri toplayarak; caddeleri, sokakları ve alt geçitleri yıkayarak Akçaabat’ı bayrama hazırladılar.

Daha temiz bir Akçaabat için çalıştıklarını belirten Temizlik İşleri ekipleri; mahallelerde köşe bucak temizlik yaptıklarını söylediler. Ayrıca vatandaşların duyarlı davranmasının önemine değinen ekipler, belirlenen kurallara, saatli çöp uygulamalarına, çöplerin ve atıkların belirlenen noktalara bırakılmasına dikkat dikkat çektiler.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bir şehrin temizliğinin önce kendi sokağını temizlemekle başladığını kaydederek “Yaşadığımız şehir hepimizindir; amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe sunmaktır.” dedi.