İSTANBUL’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

03 Ekim 2019 Perşembe 15:48

Bu yıl 03-06 Ekim 2019 tarihleri arasında 11.’si düzenlenen İstanbul-Trabzon Tanıtım Günleri tüm ihtişamıyla başladı.

İSTANBUL’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Akçaabat’ın tarih kokulu Ortamahalle’sini İstanbul’a taşıyan Akçaabat Belediyesi kurduğu stanla göz dolduruyor. Yılların tecrübesi İstanbul Yenikapı etkinlik alanında yapılan Trabzon Tanıtım Günlerine damga vuran Akçaabat Belediyesi, gerek standıyla, gerek Akçaabat’ın şahlanışı horonla gerekse yöresel lezzetlerin en başında gelen un helvasıyla ziyaretçilerini karşılıyor. Akçaabat’ı en iyi şekilde temsil eden ve tanıtan Akçaabat Belediyesi, katıldığı tüm etkinliklerde adından söz ettiriyor.

İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Düzenlenen tanıtım günleri; tanışma, kaynaşma, birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesine; iller ve ilçeler arasında bilgi, tecrübe ve işbirliği paylaşımın artmasına vesile olmaktadır. Akçaabat’ımızı markalaştırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Belediyecilik, sadece şehri imar etmek değil vatandaşlarımızı kültür ve sanat anlamında da doyum noktasına ulaştırmak için çalışmaktır. Tanıtım günlerinin ilk günlerinde standımıza ilgi gösteren ve standımızı ziyaret eden herkese teşekkür ediyor; Trabzon sevdalılarını, memleket hasreti çekenleri ve şehrimizi tanımak isteyenleri bekliyoruz.” dedi.

1.-013.jpg