‘İSTİKLAL YOLU’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

01 Ekim 2019 Salı 09:03

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen ve Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibi tarafından 9-10 ve 11. Sınıflar ve yetişkinler için sahnelenen ‘İstiklal Yolu’ adlı tiyatro oyunu izleyenlerin beğenisine sunuldu.

‘İSTİKLAL YOLU’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının İstiklal Mücadelesinde yaşadıkları zorlukları konu edinen oyun, seyircilerin gözünde tarihi yeniden canlandırdı. ‘Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez.’ sözünden hareket ederek tarihi yeniden canlandıran Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibi, başarılı bir işe imza attılar.

Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibi tarafından oynanan ‘İstiklal Yolu’ adlı tiyatro oyunun yetişkinlere oynanan akşam seansına; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Ak Parti gençlik kolları Başkanı Mahmut Çavuş, iş adamı Adnan Topsakal ve çok sayıda izleyici katıldı.

1.-012.jpg