KADINLAR “HALAT ÇEKME” YARIŞMASI YAPTILAR

09 Mart 2020 Pazartesi 12:30

Akçaabat Belediyesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Belediyemiz Gençlik Merkezi'nde Halat Çekme yarışması düzenlendi.

KADINLAR “HALAT ÇEKME” YARIŞMASI YAPTILAR

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Halat Çekme Yarışmasına Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir,meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar,  "Sözlerimin başında il dışı programı nedeniyle bugün aramızda olamayan Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’in sizlere selamını iletiyorum. Burada çok güzel, çok büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Aslında sadece bugün değil bana göre her gün kadınlar günüdür.  Onlar bizim baş tacımızdır. Bana göre kadın demek annem demek, kadın demek ablam demek, kadın demek tarlada çalışan kadın çiftçilerimiz, tezgâhının başındaki kadın emekçilerimiz, sınıflardaki kadın öğretmenlerimiz, toplum yönetimindeki kadın siyasetçilerimiz, çalışma hayatındaki kadın üreticilerimiz demek, kadın demek Diyarbakır’da çocuklarını terör örgütüne teslim etmemek için mücadele veren anne demek… Bu duygu ve düşüncelerle Halat Çekme yarışmasına katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyor tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." dedi.

Halat Çekme yarışmasının sonuçları ise şöyle;

1- Böcükler Takımı

2-Sultanlar Takımı