KOCAELİ TRABZON GÜNLERİ COŞKULU BAŞLADI

07 Şubat 2019 Perşembe 17:45

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Düzenlendiği Anadolu Kocaeli'nde Programları Kapsamında Trabzon Tanıtım Günleri Başladı.

KOCAELİ TRABZON GÜNLERİ COŞKULU BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlendiği Anadolu Kocaeli’nde programları kapsamında Trabzon Tanıtım Günleri başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlar Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ve bu yıl 2.si düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri 07.02.2019 tarihinde Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde Trabzon ve Kocaeli protokolünün katılımları ve Akçaabat Belediyesinin Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile coşkulu ve renkli görüntülerle başladı.

r7-001.jpg

r1-004.jpg

Açılış konuşmalarının ardından Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önderliğinde tek tek tüm belediye stantlarını ziyaret eden protokol Akçaabat Standını da ziyaret etti.

r2-004.jpg

r3-004.jpg

r4-002.jpg

Katılımın yoğun olduğu programda Akçaabat Belediyesi standı yine farkını ortaya koydu. Horon ekibinin, Akçaabat Belediyesi’ne ait stantta sergiledikleri muhteşem oyun izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Oynanan horonla, standı ziyaret eden vatandaşlara verilen ikramla ve Akçaabatı tanıtan Görselleri hediye edildi. Kocaeliler Trabzon’u-Akçaabat’ı tanırken Kocaeli’de yaşayan Akçaabatlılar ise memleket hasreti giderdi.

Akçaabat Belediyesinin Halk Oyunları ekibinin gösterisini büyük bir ilgi ile izleyen protokol gençlerin enerjisi karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.

Gösterinin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Avni Aksoy, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Kocaeli Trabzonlular derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu’na hediyeleri Akçaabat Belediyesi Başkanı adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu takdim etti.

r5-002.jpg

r6-001.jpg

r8-001.jpg

r9-001.jpg

rrrrr.jpg

Bizde Bu vesile ile 07-10 Şubat arası devam edecek olan Trabzon Tanıtım Günlerine Kocaelinde yaşayan Tüm halkımızı davet ediyoruz.