KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

18 Mart 2019 Pazartesi 14:58

2001 yılında kurulan ve bugüne kadar çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu, aylık toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.

KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in başkan olarak katıldığı son toplantıda Başkan Türkmen, Akçaabat Belediyesi tarafından kültür yayını olarak çıkartılan ‘Akçaabat'ta Spor’ adlı eseri kurul üyelerine takdim etti.

Kültür kurulu üyeleri de 20 yıl boyunca çalıştıkları Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e kültürel ve sanatsal faaliyetlere verdiği desteklerden ötürü bir de hediye takdim ettiler.

Yapılan son toplantıda Akçaabat'ın dünü bugünü ve geleceği bir sohbet havasında konuşuldu en son Belediye başkanı Şefik Türkmen'le hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kurul toplantısına Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kurul üyeleri Ahmet Y. Çilingiroğlu, Mehmet Salih Köse, Kemal Üçüncü, Mustafa Yazıcı, İsmail Topal, Musteafa İnal, Sebahattin Şentürk, Kadir Topal, Osman Özer, Mehmet Salih Atadinç, Yılmaz Topal,  Kenan Demir, Turhan Bektaşoğlu  katıldı.