KURTULUŞUN 102. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KURAN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

14 Şubat 2020 Cuma 17:40

Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü münasebetiyle aziz şehitlerimizin ruhlarına dualar edilerek Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

İlçemiz Söğütlü Mahallesi Ulu Camiinde Cuma Namazını takiben okutulan Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerife; Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcılarımız Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Akçaabat Müftüsü Alaettin Kırbıyık, STK başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerifin ardından düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitlerimizi yad etmek istediklerini vurguladı.

Okunan Mevlid-i şerifte vatandaşlara akide şekeri ve kolonya ikram edildi.

r2-019.jpg

r4-013.jpg