M.AKİF ERSOY 83. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

25 Aralık 2019 Çarşamba 14:09

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, 83. Yıl dönümünde Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Erol Günaydın Sanat Merkezinde düzenlenen konferansla anıldı.

M.AKİF ERSOY 83. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Trabzon Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Bilal Kırımlı’nın konuşmacı olduğu ‘Abidevi Şahsiyetin Ana Çizgileri’ konulu konferansa Akçaabat Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Konferansın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir Prof. Dr. Bilal Kırımlı’ya bilgi paylaşımından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.