MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E PLAKET

07 Mart 2019 Perşembe 09:34

MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E PLAKET

Her ayın ilk haftası toplanan Akçaabat Belediye Meclisi, 1 Mart Cuma Günü Mart Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Mart Ayı Meclis Toplantısının oturumları devam ederken Belediye Meclis Üyeleri, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’le helalleşti.

Belediye Meclis üyeleri, 25 yılını Akçaabat’a adayan, Akçaabat’ı geliştirmek yolunda büyük atılımlarda bulunan, şehrimizi kültür-sanat şehri haline getiren ve Akçaabat’ı markalaştıran Başkan Şefik Türkmen’e plaket takdim ettiler.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e plaketini Meclis Ak Parti Grup Başkanı Erhan Nadir takdim etti.

Mart Ayı Meclis Toplantısında duygu yüklü anların yaşandığı oturumda Başkan Türkmen, “ Birlikte Akçaabat’a güzel hizmetler kazandırdık. Yapılan her işin arkasında meclis üyelerimiz var. Dostane bir meclis dönemi yaşadık. Hepinize teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Meclis üyeleri adına söz alan Meclis Ak Parti Grup Başkanı Erhan Nadir, seçimle iş başına gelen belediye başkanları arasında en uzun süreli görev yapan başkanın Şefik Türkmen olduğunu vurguladı.