MİLLET BAHÇESİ PROJESİ YERİNDE İNCELENDİ

28 Haziran 2019 Cuma 18:58

Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güngör Yaylacık Mahallesinde yapımı devam eden Millet Bahçesi inşaatını yerinde inceledi.

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ YERİNDE İNCELENDİ

Çalışmaları mahallinde inceleyen Başkan Ekim Akçaabat’ta yapılacak olan ne varsa takipçisi olacağını belirterek “ Biz hizmet belediyeciliği derken, gönül belediyeciliğini de içine alan daha geniş bir kavramdan bahsediyoruz. İlçemizde gönlünü kazanamadığımız tek bir kişi bıraktıysak, şehri baştan da yapsak o şehri tam anlamıyla kazanmış sayılmayız. O nedenle adını gönül belediyeciliği koyduk. Biz gönülleri almaya geldik.

Yeşil alanları fazla şehirlerde yaşayan insanların depresyon gibi en büyük tehditlerden birine daha az maruz kaldıkları görünmektedir. Yaylacık Mahallesinde bulunan eski fatih Stadyumu’nun yerine Millet İnşaatı yapım işi tamamlanacaktır. İçerisinde rekreasyon alanları, sosyal ve sportif donatıların yer aldığı Millet Bahçesi tüm Akçaabatlıların hizmetinde olacaktır. Biz de bu ve bunun gibi bütün projelerin takipçisi olacağız.” dedi.

p2.jpg

p4.jpg