ÖĞRETMENLER DART TURNUVASINDA YARIŞTILAR

21 Kasım 2019 Perşembe 10:39

Akçaabat Belediyesince 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile, Belediyemiz Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Dart Turnuvası'nda ilçe genelindeki öğretmenler yarıştılar.

ÖĞRETMENLER DART TURNUVASINDA YARIŞTILAR

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Dart Turnuvası'na Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar yaptı. Bayraktar konuşmasında, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza özverili bir şekilde hayatı ve ilimi öğreten kıymetli öğretmenlerimiz için Dart Turnuvası düzenledik.  Kültür, Sanat ve Turizm Şehri olan Akçaabat'ta sportif faaliyetlerin de her çeşidini Belediye olarak hayata geçirmeye çalışıyor ve destekliyoruz. Öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Bu günler, onların bütün emeklerine karşılık onları unutmadığımızı gösterdiğimiz güzel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum." dedi.

Dart Turnuvasında yarı final ve final karşılaşmalarının sonuçları ise şöyle;

1- Eser Köroğlu - Cumhuriyet Ortaokulu

2-Mustafa Çolak - Akpınar Ortaokulu

3-Nejat Kervan - Cumhuriyet Ortaokulu

4-Onur Akıncı - Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi

Dereceye giren öğretmenlere ödülleri 24 Kasım Pazar günü Öğretmenler Günü Kutlamalarında verilecek.

img_9010.jpg

img_9029.jpg