TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

05 Temmuz 2019 Cuma 16:06

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri İlçemizin temizliğini yaparken çöplere veya kuytu yerlere bırakılan kitapları toplayarak Müdürlük şantiyesinde mini kütüphane oluşturdu.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün böyle anlamlı bir proje yürütmesi, böyle bir duyarlılığa imza atması gerçekten gurur vericidir. Ekiplerimiz bir yandan hizmet seferberliğine devam ederken bir yandan da çöplerde veya ücra köşelerde buldukları kitapları değerlendirerek Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiye alanında mini bir kütüphane oluşturdular. Bununla da kalmadı çalışanlarımız öğle saatinde veya işlerinden arda kalan zamanlarda oluşturulan bu kütüphanedeki kitapları okuyorlar.  Bu tarz sosyal ve toplumsal mesaj verici davranışlar çok önemli. Umarım bu duyarlı davranış; başta ilçemiz olmak üzere ilimizde ve bölgemizde bulunan diğer kurumlar için örnek teşkil eder.  Bu vesileyle kitapların toplanmasından, kütüphanenin okunmasına kadar geçen emeği geçen duyarlı çalışanlarımıza teşekkür ediyor, onları kutluyorum” dedi.

r2-015.jpg

kapak-013.jpg