TSM KULAKLARIN PASINI SİLDİ

20 Mart 2019 Çarşamba 13:25

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Erol Günaydın Kültür ve Sanat Merkezinde halka açık bir konser verdi.

TSM KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Şef Eylem Derçin yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, halk müziğinin sevilen eserlerini, salonu dolduran kalabalık eşliğinde seslendirdi. Dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan koro, solo olarak seslendirdiği şarkılarla da kulakların pasını sildi. Çalışmalarına ara vermeden devam eden koro, başarılı performansıyla göz doldurdu.

Türk Sanat Müziği Korosu’nun ardından konuk sanatçı Tolga Meriç sahne aldı. Söylediği şarkılarla dinleyenleri coşturan Meriç, seyirciden tam not aldı.

Konserin ardından Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Eylem Derçin’e çiçek, konuk sanatçı Tolga Meriç’e ise plaket takdim etti.