VERGİLERDE 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

25 Ekim 2019 Cuma 14:46

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Katı Atık Ücretinde 2. Taksit ödemeleri 02 Aralık 2019 Pazartesi günü sona eriyor.

VERGİLERDE 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

Vergilerde 1. Taksit Ödemeleri Başladı

Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürlüğü tarafından 2019 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi,İlan ve Reklam Vergisi ile Katı atık ücretinin 2. taksit ödeme süresi 02 Aralık 2019 Pazartesi günü sona ereceği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı.

Akçaabat Belediyesi sınırları içinde emlak ve İşyeri sahibi olan vatandaşlarımız ödemelerini tahsilât veznelerimize nakit ya da kredi kartıyla, yapabileceği gibi  e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilir." Ayrıca Halkbank ATM’lerinden de 7/24 ödeyebileceklerdir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri için varsa birikmiş borçlarını 02 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir.