açıklama

ETKİNLİKLER

30. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALKOYUNLARI FESTİVALİNİN SON AKŞAMINDA RESUL DİNDAR KONSERİ Selim Seyis, İsmail Cumur, ve Resul Dindar konserleri ile festival programını bitiriyoruz.
Detay için tıklayınız
İSMAİL TÜRÜT VE BİLAL HANCI İLE BORDO-MAVİ GECE Her Yer Bordo-Mavi olacak.
Detay için tıklayınız
AKÇAABAT'TA EL ELE BÜYÜK HORON HALKASI KURALIM Halk Danslarının Kaynaşma Merkezi Horonun Başkenti Akçaabat'ta el ele büyük horon halkası kurulacak.
ECE MUMAY KONSERİYLE COŞALIM Gündüz başka gece başka eğlence
ÖDÜLLÜ YELKEN YARIŞI BAŞVURULARI BAŞLIYOR HAYDİ GENÇLER YELKENLER FORA
Detay için tıklayınız
30. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALKOYUNLARI FESTİVALİ BAŞLIYOR Akçaabat Belediyesince düzenlenen bölgenin en büyük festivallerinden biri olan ve uluslararası kimliğe sahip, Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali'nin bu yıl 30. su yapılacak.
Detay için tıklayınız
30. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALKOYUNLARI FESTİVALİNDE HIDIRNEBİ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILACAK ORAĞIN 7'SİNDE HIDIRNEBİ YAYLASI'NDA BULUŞALIM
Detay için tıklayınız
BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI BAŞLIYOR SAHİL PARK MEYDANINDA SAAT 19. 30'DA BULUŞALIM. SON BAŞVURU TARİHİ 20 TEMMUZ 2022
Detay için tıklayınız
BESYO HAZIRLIK KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI Bu kurs kaçmaz!!!
Detay için tıklayınız
OKÇULUK TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLIYOR Acele edin, bu fırsat kaçmaz!
Detay için tıklayınız
23 NİSAN ÖDÜLLÜ PENALTI TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI Başvurular; 7-21 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak.
Detay için tıklayınız
LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI. Takımınızı kurun; formu doldurun, turnuva heyecanını birlikte yaşayalım.
ERDOĞAN ARIKAN AKÇAABAT'TA ERDOĞAN ARIKAN AKÇAABAT'TA
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ
Detay için tıklayınız
'MASAL ŞENLİĞİ, BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ' YENİDEN BAŞLIYOR 25 Mart 2022 saat 10.30'da Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde çocuklar için masallar tiyatro sahnesinde anlatılacak.
Detay için tıklayınız
'Gemilerde Talim Var! Süt Kardeşler' Tiyatro Oyunu Yeniden Gösterimde Yoğun istek üzerine güldürüsü bol ve eğlenceli Süt Kardeşleri Tiyatro oyunu yeniden sizlerle
Detay için tıklayınız
'MASAL ŞENLİĞİ, BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ' YENİDEN BAŞLIYOR Çocuklar ve aileler için masal şenliği etkinliğimiz yeniden szilerle
Detay için tıklayınız
'Sen de Bir Fidan Dik' Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun Nevruz Bayramı vesilesiyle fidan dağıtımı yapılacaktır.
Detay için tıklayınız
TRABZON BÜYÜKŞEHİR TİYATROSU "KOLEKSİYONCU" ADLI OYUNLA PERDEYİ KAPATACAK. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE SON AKŞAM
Detay için tıklayınız
KTÜ TİYATRO KULÜBÜ "OTO GARGARA" ADLI OYUNLA SAHNEDE OLACAK. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
AKÇAABAT BELEDİYE TİYATROSU "SÜT KARDEŞLER" ADLI OYUNLA EV SAHİPLİĞİNİ ÜSTLENİYOR. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
TRABZON DEVLET TİYATROSU "YAŞLI BİR PALYAÇO ARANIYOR" ADLI OYUNLA AKÇAABAT 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BİZLERLE OLACAK. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
ERZURUM MEDYA SANATEVİ "ANLAŞMA" ADLI OYUNLA TİYATRO SEVERLERLE BULUŞUYOR. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
TRABZON SANAT TİYATROSU "KÖŞE" ADLI OYUNLA İZLEYİCİSİNİ BÜYÜLEMEYE HAZIR 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
MİZAH SANATI DERNEĞİ GUGULUMDAKİLER TİYATROSU "ÇALINTI ESERLER GALERİSİ" ADLI OYUNLA AKÇAABAT’IMIZA KONUK OLUYOR. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
STEM VE ROBOTİK ATÖLYESİ KURSU YENİDEN BAŞLIYOR Başvurular Online olarak yapılacak. Geç kalmayın!
Detay için tıklayınız
'HER KADIN BİN RENK' KONULU RESİM SERGİSİ YAPILACAK. SERGİDE, 30 KADIN RESSAM TARAFINDAN YAPILMIŞ RESİMLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK.
Detay için tıklayınız
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARADENİZ TİYATROSU "KAMYON" ADLI OYUNLA SAHNEDE. 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
GİRESUN ŞEHİR TİYATROSU 'EBE GÜMECİ' ADLI TİYATRO OYUNU 10. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE İLK OYUN BU AKŞAM
Detay için tıklayınız
KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR BAŞVURULAR AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YA DA BELEDİYEMİZ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILABİLECEK.
Detay için tıklayınız
MASAL ŞENLİĞİ BAŞLIYOR 'KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE BREMEN MIZIKACILARI' MASALLARI SAHNELENECEK.
Detay için tıklayınız
JUDO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI AKÇAABAT BELEDİYESİ TARAFINDAN 7-13 YAŞ ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ FUDO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI.
Detay için tıklayınız
YARATICI DRAMA - EĞİTSEL OYUNLAR ETKİNLİKLERİ YARATICI DRAMA - EĞİTSEL OYUNLAR ETKİNLİKLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI
Detay için tıklayınız
STEP-AEROBİK-PİLATES KURSLARI KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR. STEP-AEROBİK-PİLATES KURSLARI KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR.
Detay için tıklayınız
YÜZME KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI 8-13 YAŞ ARASI ÜCRETSİZ YÜZME KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI. KONTENJAN SINIRLI SAYIDADIR.
Stratejik Planİç Konrol Eylem PlanıHava DurumuPerformans Programı
EtkinliklerYayınlarımızKariyer Merkeziİhale lanları